viernes, 4 de junio de 2010

SÍSIFO


a l'igual que sísifo, em sento comdemnada a pujar i baixar per la muntanya dels sentiments i les emocions, arrosegant la meva pedra.

quan ja estic quasi a dalt, pensant que ja he fet cim, orgullosa del meu esforç i a punt per a gaudir de la pau que em proporciona la vista i el plaer de la feina ben feta, el roc cau pendent avall, sense fre, i va a parar fins el fons. no es queda mai a mig camí, es veu que aquestes coses no es fan a mitges. el descens és vertiginós, ràpid i imparable, ben diferent de la pujada.


però quan arribo a baix, i crec que no em queden forces per a seguir, quan penso que em quedo allà i em disposo a morir aixafada per algun allau aliè, em sorprenc a mi mateixa remontant de nou el camí, empenyent la pedra ben fort, lentament, durament.

així doncs, se que sempre remontaré, soc positiva i miro amunt, però també soc realista i se que hi haurà una nova caiguda, en un cercle finit. és la vida. i ser conscient d'aixó em fa empènyer amb més ganes i m'evita plorar quan caic.

i seguir endavant...

7 comentarios:

  1. Doncs sí, és així. En el meu cas és la balança que puja i baixa i mai no para en equilibri.

    ResponderEliminar
  2. Estupendo que hayas salido, que
    hayas remontado esa situación.
    Seguro que no se vuelve a repetir, no tiene por qué.
    Abrazos,
    Bara

    ResponderEliminar
  3. la balança també marca la meva vida i és una bona metàfora, però ella pot arribar en algun moment a trobar l'equilibri si saps posar el pes ben repartit. sísifo no. ell estava condemnat a pujar la pedra una i mil vegades. non stop.

    bara, ¿las situaciones nunca se repiten o se repiten en un espiral sin fin? ¿condenados a repetir errores hasta que se supone que hemos aprendido algo? ya no se trata de superar una sola situación, simplemente se trata de aceptar que la vida es un sube y baja constante.

    i aixó pel jordi: la pedra pesa molt, i tot i que ja se que caurà de nou, m'agradaria que m'ajudessis a pujar-la junts.

    ResponderEliminar
  4. VOLEM VEURE LA PART RETALLADA DE LA FOTOGRAFIA PER VEURE SI ÉS CERT EL QUE DIUEN DEL TAMANY DEL JORDI.

    ResponderEliminar
  5. Aquest blog és un escàndol pornogràfic.

    ResponderEliminar
  6. Collons, jo amb un home com aquest no en tindria pas, de davallades, ja t'ho ben asseguro!

    ResponderEliminar
  7. aprofita, iaia, que ara el tinc d'oferta!!!

    ResponderEliminar